Rønnør: Na 10 jaar onder de naam Run2Day te hebben gelopen werd het tijd voor een nieuwe stap, of liever gezegd een nieuwe route. Alweer bijna een jaar geleden hebben we onze hardloopspeciaalzaak totaal vernieuwd en omgedoopt naar Rønnør. Onze winkel biedt naast een uitgebreid (hardloop)assortiment ook een gratis hardloopanalyse bij aankoop van je nieuwe schoenen, gratis spreekuren variërend van sportmassage en fysiotherapie tot (sport)podotherapie en een leefstijlcoach. Verder zijn wij al jaren een trouwe sponsor van Asterix én een groot aantal hardloopevenementen in en rond Eindhoven.

Brabants Landschap (www.brabantslandschap.nl): Brabants Landschap staat voor natuurbescherming dichtbij huis. Niet alleen in eigen natuurgebieden, maar ook daarbuiten. Met een kleine werkorganisatie en veel samenwerking, streven wij onze doelen na.

Al sinds 1932 beschermt Brabants Landschap de Brabantse natuur. Dat doen we zelf, door het aankopen en beheren van gebieden, maar ook door anderen te ondersteunen met advies over landschapsbeheer en soortbescherming. Ook zijn we continu in overleg met anderen om de provincie mooi te houden en – als het even kan – nog mooier te maken.

Peper en zout catering is een Eindhoven cateringbedrijf van Corry en Joop Broeders

Bij Peper en zout catering kun je onder andere terecht voor lunches, brunches, broodjes, soepjes, barbecues, tapas, tapenades, borrelhapjes, salades, themacatering Indonesisch, Italiaans, Spaans en Surinaams.

We maken vrijwel alles zelf in eigen beheer. We krijgen steeds lovende reacties op onze cateringopdrachten.

Neem gerust vrijblijvend contact op via
06-12422389 over de mogelijkheden en de prijzen.

Heeft u ook interesse om sponsor te worden van het NSK Cross 2020? Neem dan gerust contact met ons op via mail. Indien in interesse heeft in een ander gezond en sportief evenement kijk even op https://www.asterixatletiek.nl of stuur een mailtje naar info@asterixatletiek.nl.